Novinky

Výzva na predkladanie cenových ponúk

Stavebné práce na zníženie energetickej náročnosti podniku podľa projektovej dokumentácie a výkazu výmer, ktoré sú súčasťou Výzvy na predkladanie ponúk.

čítať viac »

Profil Elegante získal cenu Red Dot za produktový dizajn

Deceuninck, belgický výrobca okenných a dverových systémov z PVC a hliníka, získal prestížne ocenenie Red Dot Award 2019. Cenu v kategórii „Produktový dizajn“ dostal nový okenný profil Elegante.

čítať viac »

Výpočet prestupu tepla u okien a dverí

Súčiniteľ prechodu tepla vyjadruje, koľko tepla unikne konštrukciou s plochou 1 m^^2^^ pri rozdiele teplôt jej povrchov 1 K (Kelvin).

čítať viac »
zobraziť všetky novinky »

Kalendár
  «   December   »  
  «   2020   »  
Po Ut St Št Pi So Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

meniny má Bibiána


Spracovanie osobných údajov

Spoločnosť » Spracovanie osobných údajov
 «  späť

Súhlas so spracúvaním osobných údajov pre účely kontaktného formulára

Odoslaním formulára udeľujem prevádzkovateľovi KC MULTIPLAST, s. r. o. (ďalej len: „prevádzkovateľ“) v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) a čl. 7 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) súhlas so spracúvaním mojich osobných údajov pre účel: spracúvanie osobných údajov potrebných pre vybavovanie žiadostí (rezervácií, zodpovedania otázok, poskytovania informácií)na žiadosť fyzickej osoby, a to v rozsahu: meno, priezvisko, e-mailová adresa, telefónne číslo (nepovinný údaj).

Tento súhlas so spracúvaním osobných údajov je slobodne daným, konkrétnym, informovaným a jednoznačným prejavom mojej vôle, ktorý udeľujem na obdobie 6 mesiacov odo dňa zaslania žiadosti prostredníctvom on-line kontaktného formulára na našej webovej stránke. Po uvedenej lehote budú Vaše osobné údaje mechanicky zlikvidované (skartované) a nebudú ďalej spracúvané v žiadnej databáze.

Pred udelením súhlasu som bol/-a informovaný/-á o nasledujúcich skutočnostiach:

  • Moje osobné údaje nebudú poskytované príjemcom.
  • Moje osobné údaje, ktorých poskytnutie je dobrovoľné, budú uchovávané počas obdobia platnosti súhlasu a nebudú spracúvané na žiaden iný účel, než na ten, na ktorý boli získané.
  • Ako dotknutá osoba mám právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k mojim osobným údajom, ktoré sa ma týkajú, právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, právo namietať proti spracúvaniu, ako aj právo na prenosnosť údajov.
  • V odôvodnenom prípade mám ako dotknutá osoba právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.
  • Beriem na vedomie, že cezhraničný prenos mojich osobných do tretej krajiny sa neuskutočňuje.
  • Beriem na vedomie, že nedochádza k automatizovanému rozhodovaniu, vrátane profilovania.

Svoje právo kedykoľvek odvolať súhlas, a to aj pred uplynutím doby, na ktorú bol tento súhlas udelený, môžem ako dotknutá osoba uplatniť nasledujúcimi spôsobmi:

  1. e-mailovou žiadosťou zaslanou na adresu info@kcmultiplast.sk,
  2. telefonicky na telefónnom čísle 041 / 763 21 63 alebo
  3. zaslaním písomnej žiadosti na adresu sídla prevádzkovateľa s uvedením textu „GDPR – odvolanie súhlasu“ na obálke.

Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.

V prípade akýchkoľvek otázok súvisiacich s ochranou Vašich osobných údajov vrátane uplatnenia Vašich práv v zmysle Nariadenia a zákona o ochrane osobných údajov Vás prosíme, aby ste kontaktovali nás alebo našu zodpovednú osobu (ak je určená) e-mailová adresa: info@kcmultiplast.sk.

Viac o spracúvaní Vašich osobných údajov a Vašich právach nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov.

aktualizácia: 11.06.2020 | počet zobrazení: 7075

Adresa: Pri Rajčianke 24, 010 01, Žilina
Kontakt: tel.: +421 - 41 - 724 27 06, e-mail: kcmultiplast@kcmultiplast.sk
počet prístupov od 01.04.2007: 249691
počet prístupov dnes: 195

Súbory cookie nám pomáhajú pri poskytovaní našich služieb. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie. Ďalšie informácie